TV der bevæger dig

Knald eller fald for Sønderjyskes håndboldherrer i Holstebro

Hvis Sønderjyske skal videre til semifinalerne, så kræver det formentlig sejre i de to sidste kampe i slutspillet. Foto: Annemette Stollig.

Kravet er ganske enkelt sejr, når Sønderjyske lørdag aften møder Team Tvis Holstebro, hvis det spinkle håb om at gå videre til semifinalerne, skal holdes i live.

Det er grundspillets nr 1, Team Tvis Holstebro, der tager imod Sønderjyskes håndboldherrer, når det går løs i slutspillets næstsidste runde i aften i aften i Holstebro.

De to hold har spillet tre kampe mod hinanden i denne sæson indtil videre og hver gang er det endt med en smal sejr til Team Tvis Holstebro.

– Ja, nu må vi se om ikke vi kan nappe de to point, vi synes efterhånden det må være vores tur, efter tre tætte opgør. Vi forventer det bliver en ligeså tæt kamp denne gang og håber vi kan få noget med hjem. Hvis vi skal have point ud af kampen gælder det om at få mobiliseret kræfterne fra en bred trup, siger cheftræner Morten Henriksen til Sønderjyskes hjemmeside.

Hvis Sønderjyske skal videre til semifinalerne, så kræver det formentlig sejre i de to sidste kampe i slutspillet - i dag mod Team Tvis Holstebro og tirsdag i Silkeborg mod Bjerringbro-Sillkeborg.

Men taber Sønderjyske i Holstebro og Bjerringbro-Silkeborg slår Skjern senere lørdag, er Sønderjyske ude af spillet om en semifinaleplads.

Begge kampe kan ses på TV 2 Sport fra kl. 18.

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden