Kvinde finder parteret pony i skov

En parteret pony er blevet lagt i poser og efterladt i Tinnet Skov nordvest for Tørring. Det er den tredje pony, der er blevet dræbt, parteret og efterladt i området inden for kort tid.

Onsdag aften gjorde Susanne Aagaard Nielsen et makabert fund i Tinnet Skov nordvest for Tørring.

quote

Jeg tror, at det er en pony, der har haft det rigtig godt. Den ser ud til at være godt fodret, men ejerne er måske kommet ud i en situation, hvor de har haft for mange ponyer.

Susanne Aagaard Nielsen, hestetræner

- Jeg har en veninde, der kontaktede mig, fordi hun havde fundet nogle poser i skoven. Senere kørte vi så sammen ud og kiggede på det. Det vi fandt, var så desværre en pony, siger Susanne Aagaard Nielsen, hestetræner, til TV SYD.

Ponyen var parteret og lagt i poser. Politiet bad de to kvinder om at tjekke ponyen for en chip, så den kunne identificeres, men ingen chip blev fundet. 

Efter en undersøgelse af politiet, blev Susanne Aagaard Nielsen bedt om at køre kadaveret længere ud i skoven, så naturen kunne skille sig af med det. Hvor ponyen kommer fra, er derfor ikke helt klart, men ud fra sin egen ekspertise kan Susanne komme med nogle teorier om ponyens baggrund.

- Jeg tror, at det er en pony, der har haft det rigtig godt. Den ser ud til at være godt fodret, men ejerne er måske kommet ud i en situation, hvor de har haft for mange ponyer, fortæller Susanne Aagaard Nielsen til TV SYD.

quote

Det ser ud til, at den er skåret op med det rigtige værktøj, og den er skåret op i de korrekte steder. Den er også pelset, så det er gjort af nogen, der ved hvordan man bruger en kniv

Susanne Aagaard Nielsen, hestetræner

Det koster op til 1.800 kroner at skille sig af med en pony på formel vis, hvilket Susanne Aagaard Nielsen tror kan være grunden til, at ejerne har valgt at gøre det selv. Hun er desuden ret sikker på, at personerne, der har gjort det, ikke er amatører, men kender meget til ponyer.

- Det ser ud til, at den er skåret op med det rigtige værktøj, og den er skåret op de korrekte steder. Den er også pelset, så det er gjort af nogen, der ved, hvordan man bruger en kniv. Det er helt sikkert en, der har adgang til slagterudstyr og har erfaring med at partere dyr, siger Susanne Aagaard Nielsen.

Ponyen i Tinnet Skov er én af i alt tre ponyer, der for nyligt er blevet fundet dræbt og parteret i området.