Kvinde reddet ud fra 2. sal under påsat brand

En 22-årig kvinde blev reddet ud fra 2. sal med brandvæsenets stige ved en mulig påsat brand i Sønderborg ved fire-tiden. Forinden havde en dørmand fra diskoteket overfor forsøgt at slukke ilden i opgangen.

- Vi søger vidner til branden, som blev opdaget kl. 3.54, fortæller vagtchef Erik Lindholt, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD. Der var en del mennesker i byen i nat, så vi håber, at nogen har set noget.

Branden blev opdaget af to unge kvinder, der stod ved diskoteket og så, at der kom røg ud fra opgangen overfor. De alarmerede dørmanden på diskoteket.

Han gik straks i gang med at fylde spande og kar med vand ? og sammen med gæster fra diskoteket forsøgte de at slukke ilden i selve opgangen.

- Det lykkedes dem at begrænse ilden, så det var virkelig et godt stykke arbejde, siger Erik Lindholt til TV SYD.

Den 22-årige kvinde var alene i ejendommen. Hun kunne ikke bruge trappen, og da røgudviklingen var voldsom, besluttede brandfolkene at få hende ud med en stige i baggården.

Kvinden blev indlagt til observation for røgforgiftninger.

Politiet formoder, at branden er påsat. Opgangen er afspærret og skal senere undersøges af teknikere.

Hvis du har oplysninger om branden, kan politiet som altid kontaktes på telefon 1-1-4.

Vicepolitiinspektør Knud Kirsten, leder af lokalpolitiet i Sønderborg, om branden (Varighed: 0:54)

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.