TV der bevæger dig

Lego vil malke X-box og Playstation

Batman kan nu optræde både fysisk og indgå i comæputerspillet.

Lego tjener millioner på sine klods-figurer fra store film-successer. Nu skal koncernen i Billund forsøge at hente flere penge på konsolspil til X-Box, Playstation og Nitendo Wii.

Til oktober kommer et et spil, der hedder Lego Dimensions, som gør det muligt at transportere de små Lego-figurer ind i selve computerspille

- Den analoge Lego-oplevelse strækker sig nu langt ind i den digitale verden, hvor alle karakterer, humor og action fra Legos videospil kombineres med de originale minifigurer og klodser, siger Niels Jørgensen, som er chef for Digital Games i koncernen.

Lego har indgået et samarbejde med film-gigangen Warner Bros og deres interaktive afdeling og firmaet TT Games. Han noterer, at det nye spil udvider børnene fantasi-verden.

- Når børn leger med Lego-klodser, bygger de universer, der går på tværs af enkeltstående brands. De blander deres favoritkarakterer og -universer, og vi har derfor fundet en måde, som gør denne oplevelse mulig i spil.

- For første gang i videospil er det nu muligt for Lego-fans at spille i den virtuelle verden og i den virkelige verden. Alt kan kombineres uden grænser og restriktioner.

Spillet bliver lanceret 2. oktober og bliver tilgængeligt til Xbox One og Xbox 360, PlayStation 4 og PlayStation 3 samt til Nintendo Wii U.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden