Mand stukket i låret med kniv

Et knivstikkeri er forklaringen på politiets massive tilstedeværelse i Finlandsparken onsdag aften. En ung mand blev stukket i låret, men slap med overfladiske sår.

Politiet fik ved 17.15 tiden onsdag en anmeldelse om et knivstikkeri i Finlandsparken i Vejle. En person blev omringet af fem andre, og en af de fem stak offeret i låret med en lille kniv. Såret var kun overfladisk, og offeret kunne selv forlade skadestuen efter endt behandling.

Politiet kender ikke motivet eller de nærmere omstændigheder ved knivstikkeriet, men offeret - en 32-årig mand fra Barrit ved Juelsminde - havde tilsyneladende været i en diskussion med gerningsmanden en time tidligere.

Og da offeret ved 17-tiden vendte tilbage til stedet blev han omringet af fem personer - og en af dem trak en lille kniv og stak offeret i låret. Herefter forsvandt gruppen fra området.

Politikommissær Jens Lyng fra Sydøstjyllands Politi fortæller, at politiet er i fuld gang med at afhøre vidner og kigge overvågningsvideo fra området.

Han opfordrer også eventuelle vidner til at kontakte politiet, hvis de har oplysninger om episoden.

Politiets tilstedeværelse i Finlandsparken i timerne efter knivstikkeriet fandt sted samtidig med, at Vejles borgmester forklarede beboerne i området, hvilken betydning placeringen på den hårde ghettoliste vil få for dem fremover.