TV der bevæger dig

Mere sikkerhed på sygehus

Vejle Sygehus sætter kameraer op og mere lys på rundt om bygningerne. Det sker for at skærpe sikkerheden, bl.a.efter sagen i Odense, hvor 70 mænd trængte ind på skadestuen.

Sygehuset i Vejle har også selv oplevet et røverisk overfald i foråret. Her med to kvindelige ansatte overfaldet efter en aftenvagt, hvor deres tasker blev revet fra dem.

- Politiet anbefalede os, at vi sætter kameraer op og mere lys på parkeringspladser og gangarealer, siger teknisk chef Erik Hansen til Vejle Amts Folkeblad. Vi fjerne også nogle buske og træer, så man ikke kan sidde og gemme sig bag dem.

Automatiske låse

Sygehuset har også besluttet at installere automatiske låse på alle sygehusets indgange. Det sker især i lyset af urolighederne på skadestuen i Odense, hvor 70 ophidsede mænd trængte ind for at få fat i en patient.

Parkeringshus i skoven

Vejle Sygehus har bygget et stort parkeringshus primært til ansatte. Men det ligger i skoven bag sygehuset - og den vej kan føles utryg for ansatte, der skal hjem ved midnatstid. Derfor har sygehuset sørget for, at personale, som skal på aften- og nattevagt kan parkere tættere på sygehuset.

- Efter råd fra politiet opfordrer vi medarbejderne til ikke at gå med synlige værdigenstande,. f.eks. mobiltelefoner. Og vi sørger for, at vagter og portører holder ekstra øje med områderne, når der er vagtskifter, siger Erik Hansen til avisen.

Også Sygehus Lillebælts afdelinger i Frederciia, Kolding, Give og Middelfart skal i løbet af efteråret sikres bedre.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden