TV der bevæger dig

Mor er den bedste i verden

Masser af hyldest til mor på TV SYDs facebook-side.

TV SYDs side på Facebook bliver lige nu fyldt med kærlige hilsner til mor.

De seneste uger er kærlige, rørende og morsomme historier om syd- og sønderjydernes elskede mødre væltet ind på TV SYDs side på Facebook.

I anledning af Mors Dag den 8. maj sætter TV SYD fokus på rollen som mor anno 2011 og i den forbindelse har tv-stationen bedt seerne fortælle om deres mor på Facebook. Det har resulteret i snesevis af hilsner fra især piger og kvinder, der vil hylde deres mor. Blandt de mange hilsner kårer TV SYD ?Alletiders Mor?.

Overvældende interesse

- Det er overvældende. Vi er lykkelige for den store interesse og glæder os til at præsentere seerne for en udsendelse fyldt med kærlighed, blomster og masser af stærke kvinder på Mors Dag den 8. maj, siger TV SYDs programchef Claus Christensen.

Vind et wellnes-ophold

Alle hilsner deltager i konkurrencen om et wellness-weekendophold for vinderens mor og en ledsager.

Herunder følger et pluk af de mange hilsner til mødre i alle aldre fra hele landsdelen. Der er plads til mange flere på TV SYDs væg på Facebook:
Jeg vil gerne nominere min mor, Hanne Jensen, da hun af alle fortjener at blive hyldet og mærke, at vi er mange, der elsker hende. Da jeg blev født, fik hun konstateret sclerose, som kun går ned af bakke. i en tidlig alder blev hun førtidspensionist og mistede sit elskede job. Det at sidde i kørestol stopper hende ikke i at nyde livet og være der for os alle.
? Maria Jensen
? Jeg vil gerne nominere min mor Susanne Højmark Thomsen! For mig er hun en helt speciel person, der altid giver mig en kæmpe støtte!! Hun tilsidesætter sine egne behov og bruger al sin tid på mig og min lillebror!
Christine Højmark
? Min mor Herdis Stobberup på 82 år er den rette vinder af denne konkurrence. Hun bor i eget hus med min far på 83 år, de klarer sig selv i det daglige + de hjælper mig med at holde hus og hjem. Jeg er hjerneskadet efter en voldsom hjerneblødning i 1984, der næsten kostede mig livet.
Hanne Lykkebo Nielsen
? TVSYD - jeg vil gerne nominere min mor Eva - lige siden min far døde i 2008 har hun stået alene med mig og min storebror på 17. Det har taget utrolig hårdt på hende. Hun har passet så godt på mig og min bror, at hun ikke har haft tid til sig selv. Derfor syndes jeg, hun har fortjent en dejlig Mors Dag-gave .
Christine Hoffland
? Jeg (og min lillesøster) vil gerne nominere vores mor, Marianne. Hun er i sandhed en kvinde med ben i næsen! Hun lader sig ikke stoppe og hun vil altid kæmpe til sidste blodsdråbe for os, for sine nærmeste og for sig selv. Hun står altid klar med en hjælpende hånd, en trøstende skulder, et godt grin, en trailer, et råd - anything!
Nadja Paapotten Engsig

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden