TV der bevæger dig

Motorvej genåbnet efter fund af genstand

00:47

En genstand, som blev kastet ned på Sønderjyske Motorvej fra Hovslundvej, er nu fundet. Politiet har det meste af mandag aften og natten til tirsdag undersøgt stedet med både hunde, og senere satte de projektører op for manuelt at finkæmme området.

Politiet har hele mandag aften og først på natten til tirsdag været talstærkt til stede for at undersøge området - først med hunde - senere måtte de sætte store projektører op for manuelt at finkæmme området. Foto: LocalEyes

En genstand, som blev kastet ned på Sønderjyske Motorvej fra Hovslundvej, er nu fundet. Politiet har det meste af mandag aften og natten til tirsdag undersøgt stedet med både hunde, og senere satte de projektører op for manuelt at finkæmme området. Foto: Localeyes.dk

1 af 3

Mandag aften kort efter klokken 18 fik politiet en anmeldelse om, at en bil var blevet ramt af en genstand kastet fra en motorvejsbro. Efter mange timers søgen har politiet nu fundet en 'genstand' på stedet.

Klokken 18.14 fik politiet en anmeldelse om, at en bil var blevet ramt af en genstand fra en bro på Hovslundvej, da den kørte i nordgående spor på motorvej E45 mellem Aabenraa og Haderslev. 

Meldingen lød, at det var en stor genstand, der havde ramt bilen. Se mere hos Local Eyes

Politiet har hele mandag aften og først på natten været talstærkt til stede for at undersøge området, - først med hunde - senere måtte de sætte store projektører op for manuelt at finkæmme stedet. Foto: LocalEyes

- Den er ramt af noget, der er hoppet hen ad kølerhjelmen og sprunget op på forruden. Efter bulerne i motorhjelmen at dømme, er det en stor genstand, vi leder efter, fortalte vagtchef Søren Strægaard fra Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD mandag aften. 

Læs også Motorvej spærret på ubestemt tid efter kast af genstand

Politiet har hele mandag aften og først på natten været talstærkt til stede for at undersøge området - først med hunde - senere måtte de sætte store projektører op for manuelt at finkæmme det høje græs langs motorvejen.

Mens efterforskningen stod på, var strækningen mellem Aabenraa N og Haderslev S på E45 i en længere periode lukket for trafik i begge spor, og bilister blev ledt ud på alternative veje.

Kort efter klokken 01 natten til tirsdag har politiet meddelt på twitter, at de har fundet en genstand i området, men at de ikke har yderligere oplysninger i sagen.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu