TV der bevæger dig

Nu er Jeppe og konen glade igen

Det er en speciel guldring og med indgraveret teksten " Jeppe 24-12-2000 - Jeppe 5-9-2003". Ringen er blevet stjået ved et indbrud i en villa i Bredsten den 22. september. Foto: Syd-og Sønderjyllands Politi

Jeppe fra Bredsten vest for Vejle - og konen ikke mindst - er glade. Det var nemlig deres helt specielle guldring, som en 25-årig mand, havde på sig, da han i sidste uge blev anholdt under flugt fra et butikstyveri i Vejen.

Lokalpolitiet i Vejen efterlyste tirsdag ejermanden til en helt speciel guldring med den indgraverede tekst "Jeppe 24-12-2000 - Jeppe 5-9-2003". Nu har det vist sig, at ringen er blevet stjålet ved et indbrud i en villa i Bredsten den 22. september.

Læs også Efterlysning: Blev du forlovet eller gift med Jeppe i 2003?

- Der var stor glæde i stemmen, da ringens ejer i morges ringede til os. Bredstenparret havde opgivet at få ringen tilbage efter et indbrud, hvor tyven løb med mange ting fra deres hjem, fortæller politiassistent Anders Simonsen hos lokalpolitiet i Vejen til TV SYD.

De andre ting, som ringens ejer havde mistet ved indbruddet, kunne erstattes med nyindkøb - men ikke guldringen, der med sine datoer tydeligvis har en særlig betydning for parret.

Ringen kom for en dag torsdag i sidste uge, da en 25-årig mand blev anholdt under flugt fra et fejlslagent butikstyveri i en sportsforretning midt i Vejen. Her var han så uheldig at løbe ind i en politimand og blev anholdt. Ved et tjek af den anholdte fandt politiet guldringen på ham.

- Nu skal politiet i Vejle finde ud af, om den 25-årige også har begået indbruddet i Bredsten. Under alle omstændigheder er han nu bag tremmer, da han var udeblevet fra afsoning af en fængselstraf, oplyser politiassistent Anders Simonsen.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden