Offentliggør billeder af fem tyveknægte

Politiet offentliggør billeder af fem gerningsmænd til to indbrud hos Guldbageren i Augustenborg for snart to måneder siden og i en spillehal i Sønderborg.

Efterforskningen er kørt fast, selv om der er flere fotos på overvågningsbåndene. Derfor beder politiet borgerne om hjælp.

Mere aggressiv stil

- Vi satser på en mere aggressiv fremgangsmåde, fordi vi gerne vil have opklaret flere af de her sager, siger Finn Baun fra politiet i Sønderborg til TV SYD.

Indbrud hos bager

Indbruddet hos bageren skete i tidsrummet fra lørdag den 5. febuar kl. 17.50 til søndag kl. 1.35, hvor bagerne mødte på arbejde. Der blev stjålet et antal cigarettet og 4000-5000 kr. i kontanter.

De to gerningsmænd beskrives på følgende måde:
A: en mand på 30-40 år, ca. 180 cm høj og iført grøn jakke, grå hættetrøje, jeans, kasket og sorte kondisko, sandsynligvis af mærket Adidas.

B: en mand på samme alder, og også 180 cm høj. Han har høje tindinger og var iført en mørk jakke.

Indbrud i spillehal

Helt tilbage til 11. november begik tre tyve indbrud i en spillehal på Kløvermarken i Sønderborg. Dette tyveri skete i løbet af et kvarter fra kl. 18.05. 

Ved dette indbrud var udbyttet også ca. 5000 kr. i kontanter.

Gerningsmændene til indbruddet i spillehallen beskrives således:

C: Mand, ca. 25 år. Iført lyse blå bukser, mørk hættetrøje, hvid t-shirt og blå kasket.

D: Mand, ca. 25 år. Iført sort hættetrøje med logo på brystet.

E: Mand, ca. 25 år, med sort hættetrøje med logo på brystet og mørke bukser.

Kender du tyvene?

Hvis nogen kender mændene på billederne, kan man kontakte vicepolitikommissær Svend Erik Lassen, lokalpolitiet i Sønderborg, på telefon 1-1-4.