TV der bevæger dig

Onsdagens overblik: Sådan bliver dagen

 

Onsdag formiddag tages det første spadestik til projektet med at genskabe Sønderho Havn. Første etape er en uddybning af sejlrenden til Sønderho. Fanøs borgmester Sofie Valbjørn, (AL), sætter gravemaskinen i gang klokken 11. Det foregår ved Frits Brinch og Sønners plads på Gammeltoftvej.

Aabenraa får i dag en ny legeplads for de helt små. Ved siden af multibanen/skøjtebanen i Genforeningshaven er der blevet anlagt en legeplads målrettet børn i alderen to-seks år. På legepladsen er der forskellige legeredskaber, som indbyder til leg og bevægelse. Der er også plantet hække, som vil invitere til labyrintisk leg og planter, som stimulerer sanserne.

I Trekantbrand er de netop blevet enige om, at de kan rykke ud til brande på tværs af kommunegrænser. Det vil sige, at det er den nærmeste brandstation, der rykker ud til en brand - også selvom udrykningen skal krydse en kommunegrænse.

Regeringen, Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti er onsdag aften blevet enige om fordelingen af 2.187 nye kystnære sommerhusgrunde. Her er Hedensted og Sønderborg kommuner blevet de store vindere i Syd- og Sønderjylland med henholdsvis 194 og 190 nye grunde. Varde får 99 og Aabenraa 24 nye kystnære udstykninger. 

Trafikken er tæt, men glider som den skal på både landeveje og motorveje. Den kollektive trafik kører også regelmæssigt.

Onsdagvejret bliver skyet, og i løbet af formiddagen kommer der regn vestfra. Temperaturer mellem 2 og 4 grader med let til frisk vind fra sydøst.

Tak, fordi du læste med! 

Med venlig hilsen 

Charlotte Sølvsten

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu