TV der bevæger dig

På scenen sammen igen efter 28 år

Johnny Logan og Helge Engelbrecht. Til sommer mødes de igen, når den irske stjerne er gæst i Mariehaven. Foto: Ronnie Flyvbjerg Olesen

Irske Johnny Logan er blandt solisterne i Mariehaven i Ansager til sommer. Som gæst hos Helge Engelbrecht, som mødte den irske stjerne til det europæiske Melodi Grand Prix for 28 år siden.

I 1987 delte Helge Engelbrecht nemlig omklædningsrum med Johnny Logan til det europæiske Melodi Grand Prix i Bruxelles.

Johnny Logan har vundet det europæiske Melodi Grand Prix tre gange. Og den ene gang var i 1987, hvor Helge Engelbrecht havde skrevet den danske sang, En lille Melodi, som Anne Kathrine og Drengene fremførte.

- I 1987 havde vi omklædningsrum lige ved siden af hinanden og snakkede en del sammen. Og så er det da sjovt, at vi nu - 28 år senere - skal stå på scenen sammen i Ansager, siger Helge Engelbrecht.

Helge Engelbrecht har haft succes med sine sommerkoncerter i anlægget Mariehaven, som han har skabt i Ansager. Men han er ekstra glad for, at det er lykkedes af få Johnny Logan til den lille vestjyske by:

- Jeg er både enormt glad for og stolt af, at det er lykkedes. Vi kan næsten ikke vente med at komme i gang med den nye sæson af Sommersang i Mariehaven, og med tilføjelsen af Johnny Logan må man sige, at vi lægger fra land med et ordentligt musikalsk brag til premieren, siger han.

- Det er altid en stor fornøjelse for mig at spille i Danmark, og jeg glæder mig rigtig meget til at spille sammen med Helge Engelbrecht og alle de andre musikere til Sommersang i Mariehaven, som ligner en fantastisk scene i meget smukke omgivelser, siger Johnny Logan.

Blandt sommerens kunstnere til Sommersang i Mariehaven er Birthe Kjær, Maria Lucia, Jacob Haugaard, Ann-Mette Elten, Anne Dorthe Michelsen, Stig Rossen, Keld, Hilda og Annette Heick, Peter Belli, Tamra Rosanes og Kirsten Siggaard.

Program for Sommersang i Mariehaven

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden