TV der bevæger dig

Pistolskud affyret under natligt røveri mod spilleklub

Den private spilleklub har lokaler her på Vindinggård Ringvej 1 i Vejle. Foto: Bárður Michaelsen, TV SYD

To maskerede mænd trængte natten til mandag ind i privat spilleklub i Vejle. Under tumult mellem røvere og spillere gik et pistolskud af.

Kort før klokken 02.30 natten til mandag trængte to maskerede røvere ind i en privat spilleklub på Vindinggård Ringvej 1 i Vejle og truede med en pistol og en kniv en håndfuld gæster i spilleklubben. 

Røverne havde samlet de tilstedeværendes punge og mobiltelefoner sammen, da der opstod tumult i forbindelse med, at nogle af spillerne forsøgte at overmande de to røvere. Herunder gik den ene røvers pistol af - uden at skuddet dog ramte og sårede nogen.

- Det er røveri, råbte de to maskerede røvere og truede med henholdsvis en pistol og en kniv, mens de forlangte penge, oplyser vagtchef Jørn Bystrup, Sydøstjyllands Politi, mandag morgen til TV SYD.

Efter tumulten tog de to røvere flugten og kørte bort i en lille sort bil medbringende et udbytte på ukendt kontant beløb.

- Begge røvere beskrives som unge spinkle afrikanske mænd, der talte dansk under røveriet. De er 175 til 180 centimeter høje og maskeret med sorte skimasker og iført sort tøj, sko og handsker. Vi hører gerne fra folk, der har set noget mistænkeligt både før og efter røveriet i området ved Vindinggård Ringvej i Vejle, siger vagtchef Jørn Bystrup.

 

 

 

Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App