TV der bevæger dig

Politiet holder kortene tæt til kroppen i drabssag

Sønnen var til stede i huset, og de omstændigheder, som vi finder liget under, gør, at vi har valgt at rejse sigtelse for drab, oplyser vivepolitiinspektør fortæller Bent Thuesen.

En 21-årig mand er søndag anholdt og sigtet for drab på sin 63-årige far. Syd- og Sønderjyllands Politi holder kortene tæt til kroppen og er tilbageholdende med oplysninger, inden den 21-årige senest mandag eftermiddag fremstilles i et lukket grundlovsforhør.

Søndag eftermiddag fik Syd- og Sønderjyllands Politi en henvendelse fra en borger, der undrede sig over, at det ikke var muligt at få kontakt med en 63-årig mand.

Politiet tog til mandens bopæl i den nordlige del af Esbjerg. Her blev der ved nærmere undersøgelse fundet et lig i huset.

- Anmelderen er en bekendt af den dræbte, oplyser vicepolitiinspektør Bent Thuesen, Syd- og Sønderjyllands Politi til Ritzau.

- Sønnen var til stede i huset, og de omstændigheder, som vi finder liget under, gør, at vi har valgt at rejse sigtelse for drab, fortæller Bent Thuesen.

Den 21-årige vil blive fremstillet i grundlovsforhør mandag. Der er fortsat en del uafklarede omstændigheder i sagen, hvorfor politiet af efterforskningsmæssige årsager vil anmode om lukkede døre ved grundlovsforhøret, der skal finde sted inden kl. 16.

Syd- og Sønderjyllands Politi vil derfor i øjeblikket ikke give yderligere oplysninger i sagen og har derfor heller ikke offentliggjort på hvilken adresse drabet har fundet sted.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden