Politiet leder efter tyv der stak af i bare fødder

Syd- og Sønderjyllands Politi er onsdag på jagt efter en indbrudstyv, der i forbindelse med en anholdelse i Sønderborg så sit snit til at smide tøflerne og stikke af.

Vi har hans tøfler, men tyven han er væk . Sådan fortæller Syd- og Sønderjyllands Politi i en efterlysning på Twitter, som de onsdag eftermiddag har sendt ud.

-Det er selvfølgelig ikke noget vi er så stolte af, men vi leder lige nu efter en indbrudstyv, der klokken 04.48 natten til onsdag stak af fra politiet på Blommehaven i Sønderborg, fortæller vagtchef Anders Hansen til TV SYD om efterlysningen.

Tyven blev efter flere indbrud i Sønderborg anholdt, men det lykkedes altså for tyven at stikke af, inden han kom i sikker varetægt på politistationen.

-Han er set i området ved Kløvermarken ved middagstid og vi har lige nu både patruljer og hunde igang med at finde manden, som vi godt kender identiteten på, fortæller vagtchefen til TV SYD.

Manden  er udlænding, han er iført blå hættetrøje, mørke bukser og så er han muligvis fortsat barfodet.

Hvis nogen ser en barfodet mand i området kan Syd- og Sønderjyllands politi kontaktes på 1 1 4.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.