TV der bevæger dig

Politiet: Sov ikke i kolonihaven

02:28

Kolonihavefolket i Aabneraa nyder det gode vejr. Men de bør sove hjemme, siger politiet

Et af de brændte huse i Hjelmhaverne. Et nyt hus tager form.

1 af 3

Meteorologerne lover en varm weekend, men politiet i Aabenraa advarer nu folk mod at overnatte i deres kolonihavehuse, så længe pyromanen i byen ikke er fanget endnu.

Netop udsigten til en varm påske kan uden tvivl lokke rigtig mange ud i kolonihaverne - og med varmegraderne  vil flere uden tvivl overveje at overnatte. Men så længe pyromanen i Hjelmhaverne ikke er fundet, skal folk tænke sig om.

Frygter ny brand

- Så længe vi ikke har en gerningsmand, er der stadig en vis risiko for, at der kan opstå en brand igen, siger lederen af lokalpolitiet i Aabenraa, vicepolitiinspektør Knud Reinholdt, til TV SYD.

Politiet erkender, at de ikke umiddelbart er på sporet af pyromanen, som står bag otte-ti brande det sidste halve år.

- Selv om kolonihaveejerne selv er opmærksomme, kan det gå galt. Jeg kan naturligvis ikke forhidnre dem i at overnatte der, men jeg kan opfordre dem til at tænke sig om en ekstra gang, siger vicepolitiinspektøren.

Vagtkorps

Kolonihave-foreningen indførte deres eget vagtkorps, da de første brande hærgede i efteråret. Der foreligger ikke noget om at foreningen overvejer at genindføre de private vagter nu, hvor medlemmerne opholder sig mere i haverne.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden