Præst i Haderslev om limousiner: Skidt tendens ved konfirmation

Sognepræsten i Gl. Haderslev Kirke, der fredag skal konfirmere 14 unge, er ked af tendensen med, at unge skal hentes i finere og finere biler. Find på noget sjovt i stedet, lyder opfordringen.

- Det er en tendens, jeg rigtig gerne vil væk fra.

Sådan lyder kommentaren til at flere unge konfirmander i dag bliver hentet i dyre limousiner og sportsvogne foran kirken.

- Det er træls, fordi der jo er nogle, der jo ikke har råd til det, siger Jakob Damm Knudsen til TV SYD.

I stedet for at forældrene punger voldsomt ud for de ekstravagante køretøjer, så opfordrer han i stedet til kreativitet.

- Man kan jo i stedet lave rigtig mange sjove måder at komme væk fra kirken, siger han og fortsætter:

- Der var en, der blev hentet på et æsel og en anden i en trillebør, så det kan jo i stedet blive en sjov måde at gøre det på.

Præsten i Gl. Haderslev Kirke kunne ikke finde på at forbyde limousiner eller fine sportsvogne foran kirken, men han vil i stedet appellere til forældrenes sunde fornuft.

- Jeg kunne godt finde på at tage en snak med forældregruppen om, at det ikke giver mening at skulle overgå hinanden, men at man i stedet kunne finde på noget sjovt, slutter han.

Hør mere om Jakob Damm Knudsens synspunkter ((Varighed: 2.43)

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.