TV der bevæger dig

Prinsesse Marie besøgte landsstævne i dag

00:21

Prinsesse Marie besøgte i dag landsstævne i Gråsten. Ungdomsbrandmand fra Greve Mathias Poulsen var en af dem, der fik fornøjelsen af at tale med prinsessen. Video: Julie Schou Nielsen, TV SYD

Beredskabsforbundets landstævne i Gråsten fik i dag besøg af Prinsesse Marie.

500 medlemmer af det frivillige redningsberedskab og af ungdoms-brandkorpset skulle i dag dyste mod hinanden i Gråsten. Disciplinerne kendte de, for de bruger dem i hverdagen, når de enten redder liv eller hjælpere borgere. 

Det skete ved Beredskabsforbundets landsstævne i Gråsten.

Èn af dem, der fulgte med i, hvordan det foregik, var Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie, da hun i dag besøgte landsstævnet. Beredskabsverdenen ligger ikke langt fra prinsessen, der selv har en uddannelse inden for beredskabet og siden 2016 har været særlig projektmedarbejder i Beredskabsstyrelsen. 

Prinsesse Marie ankom til landsstævnet omkring klokken 11.30, men allerede fra klokken 9 var der meget at kigge på til stævnet, der foregik på Gråsten Skole. 

Stævnet åbnede med en indmarch klokken 9, og fra klokken 9.30 begyndte de mange frivillige at dyste mod hinanden. Om eftermiddagen kunne opleve prinsessen gå rundt til konkurrencerne, hvor hun talte med flere af deltagerne, der dystede frem til omkring klokken 17. 

Læs også Se hele foredraget: Prins Joachim holdt foredrag på Schackenborg

 


Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App