TV der bevæger dig

S-Folketingsmedlem stemmer mod partiet om asyl-stramninger

00:23

Vi fangede Daniel Toft Jakobsen efter afstemningen om asylstramninger. Hør, hvad han sagde i videoen herover.

Folketingsmedlem for Socialdemokraterne, Daniel Toft Jakobsen fra Øster Snede ved Hedensted, stemmer tirsdag eftermiddag mod sit parti, når Folketinget skal vedtage en række asyl-stramninger.

Daniel Toft Jakobsen, stemmer imod parti-linjen, da han mener, at det er dybt skadeligt, at flygtninge fremover skal vente i tre år på familie-sammenføring. Det skriver han i et længere opslag på Facebook.

37-årige Daniel Toft Jakobsen, der blev valgt ind i Folketinget den 18. juni sidste år, hvor han repræsenterer Favrskov-kredsen - men også ved valget var "skygge-kandidat" i Hedenstedkredsen. Indtil han fik sæde i Folketinget var han medlem af byrådet i Hedensted Kommune.

Det er ikke let at blive integreret i det danske samfund, hvis man nat og dag tænker på ens små børn og ægtefælle, der befinder sig i et krigsområde eller en flygtningelejr

- Det er ikke let at blive integreret i det danske samfund, hvis man nat og dag tænker på ens små børn og ægtefælle, der befinder sig i et krigsområde eller en flygtningelejr med for få ressourcer. Dertil kommer, ...at forslaget efter min bedste vurdering ikke er i overensstemmelse med den europæiske menneskerettighedskonvention. Af disse grunde stemmer jeg imod forslaget. Det betyder så også, at jeg i morgen kommer til at stemme anderledes end mit eget parti, hvilket bestemt ikke er rart. Men det kan ikke være anderledes denne gang, lyder begrundelsen fra Daniel Toft Jakobsen i opslaget på Facebook.

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden