Tirsdagens overblik: Sådan bliver første juledag

1. juledag er på papiret en af de mere stille dage, hvor de fleste lige skal sunde sig ovenpå julegaveræset. Måske er der noget familie, der skal besøges, eller også er der tid til at se nærmere på den kombinerede bore/skruemaskine, du fik juleaften. 1. juledag er dog også en af årets allerstørste gå i byen dage, hvor du f.eks. kan mødes med kammeraterne eller veninderne fra folkeskolen.

En 77-årig kvinde omkom juleaften ved en brand i Haderslev. Den ældre kvinde boede alene i et rækkehus, der er tilknyttet et ældrecenter. Da hjemmesygeplejerskerne nåede derud, var lejligheden overtændt. Brandfolk fandt kort tid efter kvinden død i sin seng.

Trafikken forventes at være stille og rolig 1. juledag. Der er ikke meldt om større trafikale problemer, og erfaringerne viser, at det først er 2. juledag, at den store hjemrejsetrafik for alvor går igang.

Der er udsigt til en tør og til tider solrig 1. juledag. For dem der håber på sne, er der fortsat ikke meget håb. Temperaturen sniger sig op på omkring 7 grader. Vinden den bliver jævn til hård.

 

Tak, fordi du læste med.

Med venlig hilsen

Ole Møller