Seks børn har fået anden- og tredjegradsforbrændinger - ingen i livsfare

De tilskadekomne børn var tilskuere ved skater-arrangementet "Ring of Fire" på havnen i Sønderborg. Børnene har anden og tredjegradsforbrændinger.

OBS! Den oprindelige artikel er 24. maj opdateret med de præcise oplysninger om antal tilskadekomne og deres alder

Der var seks tilskadekomne børn i alderen mellem 9 og 13 år ved skaterarrangementet "Ring of Fire" på Sønderborg Havn.

quote

Børnene har fået anden- og en enkelt trejdegradsforbrændinger, men ingen er i livsfare

Thomas Krakau, indsatsleder Sønderborg Brand og Redning

- Børnene har fået anden- og en enkelt tredjeradsforbrændinger, men ingen er i livsfare. Seks af dem er fløjet til forskellige hospitaler, fortæller indsatsleder Thomas Krakau, Sønderborg Brand og Redning til TV SYD.

Indsatslederen bekræfter at det med stor sandsynlighed er tændvæske, der er gået ild i, og som så blev grebet af vinden, der er årsag til ulykken.

- Politiet skal afhøre vidner, og der skal flere undersøgelser til, inden vi kan sige noget endeligt om årsagen til brandulykken, siger Thomas Krakau.

Alle pårørende er underrettet.

Sønderborg Kommune oplyser, at seks børn er bragt med helikopter eller ambulance til henholdsvis Odense Universitetshospital, Flensborg Sygehus, Aabenraa Sygehus og Sønderborg Sygehus. En voksen er også forbrændt på armen.

Kommunen har tilkaldt Nordisk Krisekorps, som står tilrådighed for alle indvolverede - pårørende, tilskuere og de unge mennesker der har været med til at arrangere Sønderborg Breakdown.

Kriseberedskabet sidder lørdag aften klar på havnekontoret på Sønderborg Havn.