Søndergaard: FCM dræbte os med vores egen medicin

Sæsonens første nederlag blev indkasseret søndag, da SønderjyskE måtte se sig slået af FCM på hjemmebane. Gæsterne indkasserede to mål på dødboldssituationer. En disciplin, som SønderjyskE selv bryster sig af at have styr på.

1-3 blev slutresultatet på søndagens kamp på Sydbank Park, da SønderjyskE tog imod et stærkt FCM-mandskab.

Dermed måtte det sønderjyske mandskab se sig slået for første gang i denne sæson, men ifølge træner Lars Søndergaard var nederlaget uundgåeligt.

- Vi mødte et godt FCM-hold, der lagde et tryk på os, som vi ikke kunne stå imod, siger SønderjyskE-træneren til TV3SPORT efter kampen.

Gæsterne formåede at score to af de tre mål på dødboldssituationer. FC Midtjyllands stærke nigerianer, Sylvester Igboun udnyttede et frispark til fulde, da han kunne sende gæsterne foran med 2-0 i starten af anden halvleg.

Efter et enkelt trøstemål til hjemmeholdet i det 60. minut, slog midtjyderne endnu engang til.

Den 20-årige forsvarsklippe, Patrick Banggard udnytter et hjørnespark efter 74 minutters spil, og kampen er afgjort.

- De dræbte os lidt med vores egen medicin, som er dødbolde, slutter Lars Søndergaard.

Næste kamp er søndag d. 17. april. Her skal SønderjyskE over bæltet, hvor Brøndby venter.