Sønderjysk telefon i kamp mod de store

Et lille firma i Hoptrup har taget kampen op mod de største producenter af mobiltelefoner og får fremstillet deres eget mærke.

Bag disken i den lille radio- og tv-forretning står Anker Larsen og hans kompagnon Jan Skovdahl. Det er netop disse to mænd, der har taget kampen op mod de kendte mærker som Apple og Samsung og nu får lavet deres eget mærke kaldet Dan-Cell.

Dan-Cell-mærket indeholder indtil videre mobiltelefoner i 11 forskellige modeller. Telefonerne bliver fremstillet hos en anerkendt fabrik i Kina og udmærker sig ved at kunne meget i forhold til prisen, og det går godt med salget af det sønderjyske mærke. Dan-Cell har 100 forhandlere i Danmark, men bliver også solgt til kunder i Tyskland, Grønland og senest har kunder i Afrika vist interesse.

Programmet Naboer besøgte 11. maj forretningen. Se hvordan det gik og hør mere om det sønderjyske telefonmærke i udsendelsen her.

Et lille firma i Hoptrup har taget kampen op mod de største producenter af mobiltelefoner som Appel og Samsung. Firmaet får fremstillet deres egne telefoner og tablets, som de sælger i hele landet.