TV der bevæger dig

Sønderjyske glæder sig over at Euro League-billetter er i hus

00:22

Foto: Kåre Hangaard, hangaardfotografi.dk

1 af 2

Nu kan Sønderjyske starte forberedelserne til klubbens deltagelse i Euro League. Esbjergs sejr søndag aften over AaB gjorde Sønderjyske klar til europæisk fodbold.

Når spillere og trænere mandag formiddag møder til træning i Haderslev, er humøret ekstra højt. Esbjergs sejr på 2-1 i Aalborg betyder, at Sønderjyskes stab kan gå i gang med at planlægge klubbens første deltagelse i  europæisk fodbold.

Det skal dog ske uden at miste fokus på medaljekampen i de sidste to runder af superligaen, hvor Sønderjyske møder Randers og Brøndby.

 

Efter weekendens resultater kan Sønderjyske ganske vist ikke undgå at slutte på mindst 4.-pladsen - men med Euro  Laegue-kvalifikationskampe i hus allerede nu vil alle i Sønderjyske dog blive skuffet, hvis det ikke bliver til en medalje.

 

- Nu skal vi have noget om halsen - og det skal ikke være perler, tweetede SønderjyskesTommy Bechmann straks efter, at Esbjerg havde slået AaB.

Han og de øvrige sønderjyske spillere går nu efter sølvmedaljerne,  som ud over æren også betyder, at spillere, trænere og en øvrige stab kan holde en lidt længere sommerferie, da 2.-pladsen i superligaen betyder, at Sønderjyske slipper for deltagelse i den første runde i Europa League-kvalifikationen.

00:11

- Nu skal vi have noget om halsen - og det skal ikke være perler, siger SønderjyskesTommy Bechmann.

Luk video

- Bliver vi nr. to skal vi spille den første Euro League-kvalikationskamp den 14. juli - bliver vi nr. tre eller fire skal vi spille allerede 30. juni, så der er en uges sommerferie i bonus, hvis vi får sølvmedaljerne i hus siger Sønderjyskes sportschef Hans Jørgen Haysen til TV SYD.

 

 

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden