Sønderjyske meget tæt på medaljer og Europa

Men en 3-1 sejr over OB er holdet nu kun ét point fra Euro League- kvalifikation. Medaljerne lurer også lige rundt om hjørnet.

Efter nederlaget til FC Midtjylland i den foregående runde kom Sønderjyske fredag aften tilbage på vindersporet og vandt en særdeles vigtig sejr over OB.

Sønderjyske fik en drømmestart med en scoring af Simon Kroon efter blot 7 minutters spil, men OB fik hurtig udlignet efter årets målmandsdrop af Marin Skender på Sydbank Park.

Det lykkedes dog for målræven Tommy Bechmann at bringe hjemmeholdet foran 2-1  efter 32 minutters spil.

I anden halvleg slog Johan Absalonsen sejren fast med sin scoring på straffespark efter 65 minutters spil.

Allerede torsdag venter der en ny hjemmekamp i Haderslev, når Randers FC kommer på besøg.