Sommerland politianmeldt

Rømø Lege- og Hesteland er blevet meldt til politiet.

En gæst mener simpelthen, at legelandet er så nedslidt, at børn kan komme til skade, oplyser TV SYD. Derfor var Syd- og Sønderjyllands Politi lørdag for anden dag i træk på inspektion i sommerlandet, der er en del af feriecentret Kommandørgården.

- Han har anmeldt, at det var misligholdt, og at det ikke levede op til gældende standarder og kunne være til fare for gæsterne, siger vagtchef Bjørn Pedersen fra Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Bjørn Pedersen fortæller, at det er meget sjældent, at et sommerland som Rømø Lege- og Hesteland bliver politianmeldt. Ejeren af Kommandørgården og dermed legelandet afviser alle påstande om, at det skulle være misligholdt.

Af ældre dato

- Det er da rigtigt, at legelandet er af ældre dato, men det er godkendt af Teknologisk Institut. Det bliver det hvert år før åbningen, hvor vi får at vide, hvad vi skal rette, og det gør vi selvfølgelig. Der er ingen risiko ved stedet, siger Therese Thøgersen.

Hun mener, at anmelderen blot er en utilfreds gæst, for ifølge hende har legelandet mange glade gæster.

En hurtig søgning på Internettet viser dog, at anmelderen langt fra er alene med sine oplevelser. Både på hjemmesiden Sjov for børn og på Dansk Camping Unions hjemmeside kritiserer brugerne Rømø Lege- og Hesteland i kraftige vendinger.

Legelandet bliver blandt andet kaldt "i meget dårlig stand," "uansvarligt at bruge" og "nedslidt og farligt".

Politiet vil nu tage kontakt til Teknologisk Institut og bede det tage et ekstra kig på legelandet.