TV der bevæger dig

Spar op til 250.000 kr. på byggegrund

Viceborgmester H.P. Geil: Markedet er hårdt.

Byrådet i Haderslev Kommune vil have mere gang i salget af byggegrunde. Derfor udbydes mere end 90 byggegrunde nu til reduceret pris. Frem til april er grundene nedsat med 20 procent.

- Vi vil gerne have lidt mere gang i salget af byggegrunde, og så vil vi gerne sikre, at folk der flytter til landsdelen bosætter sig i Haderslev Kommune. Derfor forsøger vi nu med en nedsat pris i en periode, siger viceborgmester H. P. Geil.

Der er besparelser at hente i Haderslev, Vojens og Gram og i mindre lokalbyer som fx Fjelstrup, Marstrup, Bevtoft, Arnum og Fole.

Nedsættelsen betyder for eksempel, at man på kommunens dyreste byggegrund på Fredstedvænget i Haderslev, som koster 1.249.600 kr., kan spare næsten 250.000 kr., da grunden vil blive udbudt til 999.680 kr. Andre grunde i området ligger lige nu på en pris mellem 450.000 og 900.000 kr., så på dem er der en besparelse på mellem 90.000 og 180.000 kr.

- Vi har rigtig mange gode og velbeliggende grunde til salg i kommunen, men markedet er hårdt lige nu, og det må vi tilpasse os, siger H. P. Geil.

Kommunens billigste byggegrund kostede 39.550 kr. og ligger i Fole. Den kommer nu til at koste 31.640 kr.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden