TV der bevæger dig

Sportslig nedtur giver FC Fredericia millionunderskud

Dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen giver advarsel til hjemmeholdets Admir Catovic (8) Foto: Frank Cilius, Scanpix Denmark.

DBU Pokalen FC Fredericia - FC København Fredericias Nikolaj Hagelskjær (21) har netop scoret Foto: Frank Cilius, Scanpix Denmark.

DBU Pokalen FC Fredericia - FC København Fredericias Nikolaj Hagelskjær (21) i midten lykønskes af Oliver Feldballe (22) (tv.) og Brent McGrath (15).

1 af 3

FC Fredericia har et underskud på 2,5 millioner kroner for året 2015. Årsagen er sportslig oprustning som følge af, klubben var tæt på nedrykning.

Ved den årlige generalforsamling i FC Fredericia onsdag blev regnskabet for 2015 lagt frem. Et minus på 2,5 millioner kroner viste det.

- Det er selvfølgelig yderst utilfredsstillende, lyder det fra FC Fredericias bestyrelsesformand, Morten Rahbek i en pressemeddelelse.

Underskuddet er et resultat af et sportsligt ringe forår i 2015, skriver FC Fredericia i pressemeddelelsen. FC Fredericia røg ind i en periode med flere nederlag, som betød, at de faldt ned i tabellen. Træneren blev skiftet, og spillertruppen blev udvidet – alt sammen kostelige affærer.

- Vi stod med en helt unaturlig skadesplaget trup og var nødt til at tilføre yderligere ressourcer, hvis vi skulle overleve i 1. division. Vi fik heldigvis reddet os fra nedrykningen, som ville have haft endnu større økonomiske konsekvenser, siger Morten Rahbek.

Det negative regnskab betyder, at egenkapitalen er røget ned i et minus på 870.000 kroner. FC Fredericia er derfor allerede nu i gang med en kapitaludvidelse, som skal genskabe den økonomiske stabilitet i klubben.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden