TV der bevæger dig

Svømmede fra Oksbøl til Slagelse - og retur

De frivillige hjælpere havde travlt med at tælle metre.

342 personer svømmede 446,75 kilometer ved årets Danmark Svøm Langt i Blåvandshuk Svømmeklub. Det svarer til strækningen til Slagelse og retur til Oksbøl.

Traditionerne blev holdt i forbindelse med stævnet. Der bliver ringet med en kobjælde for hver 1000 meter, og det store antal deltagere betød at de frivillige havde meget travlt med at tælle metre...

Yngste deltager var i år 10 uger og den ældste over 83 år, fortæller Blåvandhuk Svømmeklub. Den yngste fik lidt hjælp, men den ældste, Knud Sørensen, er meget frisk og bestemt ikke har behov for hjælp med at svømme de 500 meter.

Fra barnedåb til svømmehal

Klubben fremhæver også Robin Poulsen for en helt særlig indsats: På 6 timer tilbagelagde han ikke mindre end 18 kilometer og 100 meter. De sidste baner var afsvømning med en Cola i hånden...

Der var også fighterpræmier til bl.a. Alexandra Hübner, en tysk pige, der med lammelser i bl.a. en arm alligevel svømmede tre kilomter - og til eet forældrepar, som efter deres søns barnedåbsfest tog i svømmehallen med at par gæster og svømmede med.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden