TV der bevæger dig

Tag hjemmefra i god tid - autobahn spærres i weekenden

1 af 2

Den kommende weekend er det ikke ideelt at køre sydpå i bil eller flyve fra Hamborg. Motorvejen er totalt spærret fra fredag aften til mandag morgen.

Mange syd- og sønderjyders ferie begynder fredag, og går turen sydpå gennem Hamborg, skal man huske at medbringe en god portion tålmodighed.

Motorvejen gennem Hamborg spærres i 55 timer den kommende weekend som følge af hele fem vejarbejder nord for byen. Derfor bliver trafikken ledt ad omveje med lange køer til følge.

- I forvejen er der mange, der gør det til en del af ferien at overnatte undervejs. Og når der udsigt til kø-kørsel, så er det bedre at tage det med ro og så fx køre en dag tidligere og så tage en overnatning, siger Jan Lokhart, adm. direktør i FDM travel.

Selvom vejarbejdet først begynder syd for afkørslen til Hamburg Airport, vil de flyrejsende også skulle hjemmefra i god tid. Sidste weekend var motorvejen lukket på samme vis, og det betød så meget trafik, at mange danskere ikke nåede deres flyafgang i Hamborg.

Motorvejen spærres fra Schnelsen i nord til Dreieck Hamburg-Nordwest i syd fra fredag aften kl. 22.00 til mandag morgen kl. 05.00.

For at holde sig ajour med den øjeblikkelige situation, kan man orientere sig på følgende hjemmesider:

Trafik:

Via Solutions

Flyrejsende:

Hamburg Airport

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden