TV der bevæger dig

Togene holder stille mellem Vejle og Aarhus indtil fredag middag

00:30

Sprængt vandrør bremser DSB.

Der kan ikke køre tog lige nu mellem Vejle Station og Aarhus Station. Det skriver DSB på sin hjemmeside. DSB oplyser, at der ikke kommer til at køre flere tog på strækningen i dag. 

Togene holder stille, fordi der ved en fejl er gravet et fjernvarmerør over på en jernbanebro ved togstationen i Vejle. 

- Banedanmark står for togdriften, og de har desværre meddelt os, at vi nok ikke kan køre på strækningen resten af i dag. Så vi opfordrer vores passagerer til at tjekke rejseplanen på DSB's hjemmeside i dag og i morgen tidlig, siger Leif Fabrin, som er områdechef i DSB Togdrift.

00:23

Her er to gode råd til passagerne på strækningen fra Leif Fabrin, der er områdechef i DSB Togdrift. Foto: Nicolai Reinhold, TV SYD

Luk video

Træls for passagerer

Udsigten til bustransport og forsinkelser skaber ikke just begejstring på banegården i Fredericia.

- Jeg har planlagt hele min næste uge, ud fra at jeg skal noget nu. Jeg tager ikke særlig tit tog, og det her bliver nok også sidste gang, for det gider jeg ikke igen, siger Thor Drexel, der er selvstændig, til TV SYD.

- Jeg kan ikke komme på arbejde til tiden, og det er da træls for alle, siger Lærke Frost, der arbejder i butik, og også Lis Lundgaard fra Silkeborg er træt af, at hendes tog ikke kører.

Det er meget uheldigt. På den anden side går det jo godt ni ud af 10 gange.

Lis Lundgaard, DSB-kunde fra Silkeborg

- Det er meget uheldigt. På den anden side går det jo godt ni ud af 10 gange. Jeg bliver omkring tre timer forsinket, siger hun.

Tag bussen

DSB opfordrer passagererne til at benytte Arrivas tog i stedet og har desuden indsat direkte togbusser, der vil køre mellem Fredericia Station og hovedbanegården i Aarhus. Mellem Vejle og Aarhus kører togbusser, der stopper på alle stationer på ruten.

Passagerer fra Fredericia til en af de mellemliggende stationer skal tage til toget mod Struer Station og så skifte til togbus i Vejle.

Først fredag klokken 12 ventes togene igen at kunne køre mellem de to stationer. Indtil da kører der togbusser.


Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App