TV der bevæger dig

Tysk bygge-koncern slår sig ned i Fredericia

Den tyske koncern har foreløbig fem ansatte på kontoret på Vesterballevej i Fredericia, men det vokser til en snes i løbet af kort tid. (GoogleMaps)

Et tysk entreprenørfirma, som skal være med til at bygge supersygehusene i Aarhus og Gødstrup ved Herning, har slået ned i Fredericia. Her vil i løbet af kort tid være 20 ansatte.

Koncernen Max Bögl International SE vil satse mere på det danske marked, skriver Licitationen ? Byggeriets Dagblad.

- Vi ser store muligheder på det danske marked, siger Mathias Büttner, der er direktør for den danske afdeling.

Den danske afdeling er etableret i kontorlokaler på Vesterballevej i Fredericia. Den består indtil videre af fem funktionærer, der den kommende tid vil vokse til omkring 20 personer med kompetencer inden for indkøb, kalkulationsarbejde og projektledelse.

Koncernen vandt i december arbejdet med at bygge råhusene til sygehusbyggerierne DNU i Aarhus og DNV i Gødstrup. Kontrakter til knap en halv milliard kroner. Det skete i samarbejde med Herning-firmaet JFP.

- Beslutningen om at lave en dansk afdeling blev dog truffet inden, fordi vi ser muligheder inden for både offentligt og privat byggeri af en vis størrelse. Vores udgangspunkt er byggerier i størrelsesordenen plus 100 mio. kroner, hvor vi kan udnytte vores ekspertise, siger Mathias Büttner til Licitationen.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden