TV der bevæger dig

Vamdrup-firma i kæmpe opsving

Det lille firma Lite Flite oplever så stor fremgang, at de nu er i gang med at udvide lokalerne for at følge med.

Hvis du spottter en dansk redningshelikopter, er der stor sandsynlighed for, at deres sikkerhedsudstyr er lavet i Vamdrup. Men nu er det langt fra kun de danske redningshelikoptere, der bruger udstyr fra Lite Flite, nu bliver udstyret fra Vamdrup brugt i hele verden.

- For bare fem år siden eksporterede vi kun til en håndfuld lande, men i dag sælger vi direkte til over 40 forskellige lande over hele kloden og nogle af de største helikopterproducenter, siger teknisk chef og stifter af Lite Flite, John C. Holstein, til TV SYD.

For at følge med den eksplosive vækst i antallet af ordre, er fimaet i gang med at bygge nye lokaler på flyvepladsen i Vamdrup. De gamle er blevet for små.

- Forklaringen er dels, at vi har det smarteste system, det eneste, der er CE-godkendt, og så kan vi lave individuelle produkter til hver enkelt kunde, fortsætter stifteren til TV SYD.

John C. Holstein vurderer, at ud af verdens omkring 3.000 redningshelikoptere flyver omkring hver fjerde med udstyr, der er lavet hos Lite Flite i Vamdrup.

Naboer sender i dag direkte fra flyvepladsen i Vamdrup, hvor Lite Flite holder til. Se hvad de laver, og mød en ægte flyentuasiast med veteranfly på TV SYD+ klokken 15:00, 19:55 og 22:40.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden