TV der bevæger dig

Vejle vandt natkasse-kamp i Fredericia på sen scoring

Anders Kaagh, yderst til venstre, jubler over sit tredje mål i denne sæson.

Alt tegnede til uafgjort pointdeling i et småkedeligt lokalopgør mellem Vejle Boldklub og FC Fredericia, da Anders Kaagh blev matchvinder for Vejle.

Klokken havde lige passeret 22,30 onsdag aften, da Vejle sikrede sig sig sejren i Fredericia på et af kampens sidste angreb. Kampen blev spillet sent af hensyn til tv-transmission.

Denis Fazlagic ivandt en løbeduel med Fredericia-forsvaret og  sendte bolden fladt ind til indskiftede Anders Kaagh, som kunne løbe bolden ind til sin tredje sæsonscoring.

- Fredericia er sædvanligvis et svært sted at spille, så sejren var ekstra dejlig. Vores fans kunne vi høre i hele kampen, så det var fedt at give dem tre point. Opbakningen kan være det, der afgører om man vinder eller spiller uafgjort i så lige en kamp,  siger Anders Kaagh om sejren til Vejle Boldklubs hjemmeside efter kampen.

FC Fredericias hjemmeside betegnes det sene nederlag som bittert - og holdet nu har fire point op til oprykningsfeltet.

I netop oprykningsfeltet er Vejle på tredjepladsen med 21 point efter 12 kampe. Samme pointantal har AC Horsens, men Vejle ligger øverst i kraft af en bedre målscore og  Fredericia indtager femtepladsen.

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden