Verdensstjerner med udsolgt forestilling

Verdensballetten besøger onsdag aften Ribe. Billetterne er revet væk.

Balletdansere og operasangere står onsdag aften klar til at give de 1100 publikummer en udendørs forestilling i haven ved Ribe Kunstmuseum. Museet fylder 125 år, og i den anledning er det lykkedes at få Verdensballetten på besøg.

Og der er formentlig  nerver på. Ihvertfald med sikkerhed hos direktøren af museet.

- Jeg har mange sommerfugle i maven. Det har jeg haft i flere dage, siger Dagmar Warming til TV SYD.

 

 

Hun hørte for lang tid siden om, at Verdensballetten godt kunne tænke sig at besøge Ribe, og derfor skyndte hun sig at lægge billet ind.

- Det bliver fuldstændig fantastisk. Det er jo verdensstjerner, vi får på besøg. Og så skal de stå i smukke omgivelser med Domkirken og åen i baggrunden, fortæller hun.

Og alle kan deltage, forsikrer direktøren. Det vil nemlig være en blanding af flere forskellige balletter og operaer. Men hvis man ikke allerede har billet, så må man nøjes med at se billederne her på vores hjemmeside. Alle billetter er nemlig udsolgt.
 

Verdensballetten

Siden 2008 har Verdensballetten danset I Danmark på særligt udvalgte steder. De medvirkende er alle internationale stjerner som til daglig kun kan opleves på verdens førende balletscener. Forestillingen byder på scener fra kendte balletter både fra det klassiske og det moderne repertoire. På scenen får danserne selskab af danske operasangere og den berømte engelske violinist Charlie Siem.