TV der bevæger dig

Visitkort belaster Carl Holst yderligere

Christian Ingemanns visitkort fra hans tid i Region Syddanmark. Foto: Fyens.dk/Fyens Stiftstidende

Forsvarsminister Carl Holst er kommet i modvind efter at der er kommet beviser frem, som tyder på, at Holsts spindoktor Christian Ingemann Nielsen har været ansat for regionens penge til at hjælpe Venstre-politikeren i valgkampen op til folketingsvalget.

1 af 2

Carl Holsts spindoktor var også hans personlige assistent før valget, mens begge arbejdede i Region Syddanmark.

Forsvarsminister Carl Holsts (V) spindoktor, Christian Ingemann, fungerede under sin ansættelse i Region Syddanmark op til valget som ministerens personlige assistent. Det viser spindoktorens tidligere visitkort, skriver fyens.dk.

"Personlig assistent for regionsrådsformand" står der på visitkortet under Ingemanns anden titel som "kommunikationsmedarbejder" i Region Syddanmark.

Visitkortet øger flere medier og regionsrådsmedlemmers mistanke om, at Ingemann hjalp Carl Holst med valgkampen. Inden valget var Holst regionsrådsformand i Region Syddanmark - og også folketingskandidat.

Regionsrådsmedlem i Region Syddanmark Ida Damborg (SF) er chokeret over, at Ingemann ligefrem har haft titlen som personlig assistent for Holst stående på sit visitkort.

- Det er løgn. Står der virkeligt, at han er personlig assistent for Carl Holst. Det er jo helt vildt, siger Ida Damborg og fortsætter:

- Jeg må sige, at jeg er målløs. Ingen i Regionsrådet har vidst, at Carl Holst ud over en personlig sekretær også har haft en personlig assistent. Jeg er dybt chokeret, siger hun til fyens.dk.

TV SYD har onsdag været i kontakt med Christian Ingemann, som dog ikke ønsker at kommentere sagen.

Fra Carl Holst har TV SYD modtaget følgende udtalelse:

- Jeg har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer. Jeg forstår, at regionens forretningsudvalg får en redegørelse onsdag.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden