Voldtægt på p-plads: Kvinde væltet af cyklen

Ukendt gerningsmand overfaldt 53-årig kvinde og forgreb sig på hende. Hun er nu indlagt med skader i baghovedet.

En 53-årig kvinde blev sent tirsdag aften angiveligt udsat for voldtægt i centrum af Vojens. Kvinden havde været i byen og var på vej hjem på cykel, da hun blev overfaldet.

- Han vælter hende af cyklen og forgriber sig på hende. Hun siger, at det har været en fuldbyrdet voldtægt, fortæller vagtchef Ivan Gohr Jensen fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Overfaldet skete omkring klokken 22, og kvinden bliver nu undersøgt på Retsmedicinsk Institut på Kolding Sygehus. Politiet har endnu ikke haft mulighed for at spørge nærmere ind til voldtægten.

- Vi har ikke kunne tale med hende endnu, for da hun væltede af cyklen, fik hun nogle knubs i baghovedet, siger vagtchefen.

Voldtægten fandt sted på p-pladsen foran kvindens bopæl på Alexandraparken i Vojens.

Politiet har intet stærk signalement af den formode gerningsmænd. Seneste beskrivelse onsdag morgen lyder: Alder fra 60 år og nedefter, høj og slank af bygning og taler dansk med udenlandsk accent.

- Det kan være, at der er nogen, som har set eller hørt noget, som kan hjælpe os lidt videre. Så vil vi naturligvis gerne høre fra dem, siger Ivan Gohr Jensen.