TV der bevæger dig

Weekendens trafik koster to livet

Arkivfoto.

To bilister blev dræbt ved ulykker på de syd- og sønderjyske veje i weekenden. Søndag mistede en 79-årig mand fra Toftlund livet ved Skærbæk og en 24-årig mand fra Aalborg blev dræbt ved en dobbeltulykke lørdag aften på motorvej E45 syd for Hedensted.

En 79-årig mand fra Toftlund omkom søndag, da han som fører af en bil kørte frontalt ind i en modkørende bil. Ulykken skete ved 16-tiden på Rømøvej mellem Toftlund og Skærbæk i Sønderjylland.

Hans 77-årige hustru, der var passager i bilen, er indlagt på Aabenraa Sygehus i kritisk tilstand er kritisk.

I den modkørende bil var to yngre mennesker, der begge slap uskadte fra ulykken. Politiets formodning er,at det ældre ægtepar i en vejkurve er kørt over i den forkerte vejbane. Den modkørende bil med de unge prøvede at undvige.

Det var en 24-årig mand fra Polen med bopæl i Aalborg, der blev dræbt ved en dobbeltulykke lørdag aften på motorvej E45 syd for Hedensted omkring klokken 21. En 24-årig kvindelige medpassager, der også bor i Danmark og er fra Polen, blev alvorligt kvæstet ved ulykken.

Den 24-årige skred i glat føre ud og holdt på tværs af motorvejens nordgående spor og blev påkørt af en anden bil. Efterfølgende sker der en ny ulykke, da den 24-årige af ukendte årsager passerer autoværnet og går over i det sydgående spor, hvor han blev han påkørt af en tredje bil ført af en 18-årig mand fra Kolding, og blev dræbt på stedet.

Den 18-årige kom ikke noget til og var helt uden skyld i ulykken.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden