TV der bevæger dig

Sun-Air fik million-plus på at handle med fly

Det privatejede flyselskab Sun-Air i Billund fik et overskud på 51,5 mio. kr. før skat i 2014. En tredjedel af overskuddet er tjent på at handle med fly, vurderer ejeren, Niels Sundberg.

Direktør Niels Sundberg,Sun-Air, Billund, er godt tilfreds med årsresultatet.

- Vi har tjent penge på alle fem forretningsområder: Ruteflyvning, charterflyning, ad hoc-flyning, salg af og reparationer af fly, siger han til Jyske Mediers rejse-site.

- Vi har især haft held med handel med fly, siger Niels Sundberg. Han vurderer, at en tredjedel af overskuddet er tjent på at handle med fly.

Sun-Air beskæftiger i dag 230 medarbejdere i Billund. Halvdelen er stewardesser og piloter. Selskabet har i 18 år fløjet for British Airways

Niels Sundberg oplyser, at selskabet er i gang med et generationsskifte. Hans søn, Kristoffer, skal sidde ved styrepinden i selskabet.

- I flere år har han stået i spidsen for JoinJet. Og her har han både bevist, at han er en god købmand og en god direktør, så jeg er helt tryg ved, at jeg stille og roligt kan trække mig tilbage, siger Niels Sundberg til Jyske Medier.

Mest sete på tvsyd.dk