Smittetallet i Kolding fortsætter himmelflugten

For tredje dag i træk stiger antallet af smittede i Kolding, som dermed fortsat er den næsthårdest ramte kommune i Danmark kun overgået af Ishøj.

Torsdag er der registreret 199 smittede i løbet af de seneste syv dage i Kolding Kommune mod 177 smittede onsdag. Det udløser et incidenstal på 214 per 100.000 indbyggere. Ishøj topper den landsdækkede liste med  incidenstal på 219.

Stigningen skyldes bl.a., at 20 elever i de mindste klasser samt fem medarbejdere på Brændkjærskolen i Kolding har fået konstateret coronavirus.

I Hedensted, Horsens, Vejen og Sønderborg kommuner er der torsdag færre smittede end i går, mens der er mindre stigninger i Esbjerg, Varde, Billund, Vejle og Tønder.

Fanø har fortsat ingen smittede, mens Haderslev som også i går har 12 smittede og et incidenstal på 21.

På landsplan er der er fundet 468 nye smittetilfælde i Danmark det seneste døgn. 

Det er 14. dag i træk, at der er under 500 smittetilfælde i de offentlige testcentre og sundhedsvæsenet, som tallene dækker over.

Dagens 468 smittetilfælde er fundet blandt 127.040 prøver. Dermed var det 0,37 procent af de analyserede prøver, der var positive. Det er nogenlunde på niveau med resten af februar.

Tre procent er nu vaccineret

Tre procent har fået begge stik.

I Region Syddanmark er 3,07 procent færdigvaccinerede, og i Region Midtjylland er 2,98 procent færdigvaccinerede. Det er for begge regioner en smule flere end landsgennemsnittet, hvor 2,97 procent er færdigvaccinerede.

Herunder kan du se, hvor mange der er vaccinerede i kommunerne i TV SYDs område