TV der bevæger dig

Dorte sendt hjem: Hendes tulipan lignede vist mere en valmue

Nu er der kun otte deltagere tilbage i denne sæson af Den Store Strikkedyst. I lørdagens 2. afsnit måtte Dorte Hollænder forlade programmet.

Dorte Hollænder måtte forlade Den Store Strikkedyst i 2. afsnit. Foto: Wasabi Film

Dorte Hollænders tulipan lignede vist mest en valmue, mente dommerne. Foto: Wasabi Film

1 af 2

Så gik det ikke længere for Dorte Hollænder fra Sønderborg. Hun blev lørdag aften stemt ud af 2. afsnit af Den Store Strikkedyst.

Den 47-årige lægesekretær var ikke helt forberedt på at skulle forlade programmet så tidligt.

Dortes udgave af en tulipan. Nok nærmere en valmue, hvis man spørger dommerne. Foto: Wasabi Film

- Jeg var ked af det, nedslået, og jeg havde ligesom en bold i maven. Jeg troede, jeg skulle ha’ strikket med i flere afsnit, så jeg skulle trække vejret dybt, da jeg kom hjem, fortæller hun om sin exit fra programmet.

Deltagerne blev stillet over for at skulle strikke en tulipan og en halsedisse. Dortes version af første udfordring gik ikke helt som planlagt.

Dette er Dorte Hollænders bud på en halsedisse i 2. afsnit af Den Store Strikkedyst. Foto: Wasabi Film

- Vi blev opfordret til at være kreative, men så var kritikken fra en af dommerne, at jeg havde brugt for mange teknikker. Dommer Christel Seyfarth sagde til mig: Dorte, hvis det havde været en konkurrence om at strikke en valmue, havde du ligget godt. Men nu var det en tulipan, vi bad om, fortæller hun til TV SYD.

Dorte Iwersen Hollænder fra Sønderborg erkender, at hendes strikkede tulipan nok mere lignede en valnød. Foto: Wasabi Film

 3. afsnit sendes næste lørdag kl. 19.55 på TV SYD PLUS.

Læs også Dorte: Garnbutikken var som en slikbutik