TV der bevæger dig

To 18-årige alvorligt forbrændt

To unge mænd har i forbindelse med undervisning fået andengradsforbrændinger. Den ene er med helikopter overført til Rigshospitalet. Den anden til Odense Universitetshospital.

To unge mænd blev alvorligt forbrændt i forbindelse med undervisning på Rybners Tekniske Skole. En er med helikopter overført til Rigshospitalet. Den anden er overført til Odense Universitetshospital. Foto: Scanpix Danmark

En helikopter og en ambulance blev tirsdag klokken 12.33 tilkaldt til Rybners Tekniske Skole i Esbjerg. To unge mænd er i forbindelse med undervisning blevet alvorligt forbrændt.

De har i forbindelse med undervisning håndteret en brandbar væske, som er gået galt. De har begge fået andengradsforbrændinger i ansigtet, på halsen og på armene, siger Mads Leervad Dammak.

Mads Leervad Dammark, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

- De har i forbindelse med undervisning håndteret en brandbar væske, som er gået galt. De har begge fået andengradsforbrændinger i ansigtet, på halsen og på armene, siger Mads Leervad Dammark, vagtchef Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Den ene unge mand blev med det samme med helikopter overført til Rigshospitalet. Den anden blev i første omgang kørt i ambulance til Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg, men senere i dag overført til Odense Universitetshospital, fortæller vagtchefen.

- Det er altid alvorligt med andengradsforbrændinger, men vi har ingen meldinger om, de er i livsfare, siger Mads Leervad Dammark.

Ifølge vagtchefen er politiet ikke længere på sagen, som nu overgået til Arbejdstilsynet.