TV der bevæger dig

Annette vågnede op til tre flade dæk: - Jeg kan ikke se idéen i det

Annette Nielsens bil var én af de biler, der natten til lørdag blev udsat for meningsløst hærværk. Noget hun er godt træt af, da hun er afhængig af sin bil.

Op mod 40 bilejere har fået flænset deres dæk eller smadret deres forruder. Annette Nielsen er én af dem. Foto: Jakob Schiødt-Pedersen

- Det er simpelthen pisse træls at man ikke kan lade folks ting og sager være.

Udmeldingen kommer fra Annette Nielsen, der bor i Åmoseparken i Esbjerg. Lørdag morgen kom hun ud til sin bil, der havde tre punkterede dæk. Alle flænset op.

- Jeg synes, det er irriterende, fordi jeg er jo afhængig af min bil på arbejde hver dag, siger Annette Nielsen, der til daglig er teamleder hos ABC Rengøring og Hjemmepleje i Esbjerg, til TV SYD.

Ligesom de mange andre biler, der havde været udsat for samme omgang hærværk, blev Annette Nielsens bil hentet af SOS Dansk Autohjælp. 

- Det er utroligt sjældent, at det sker i det her omfang. Heldigvis, siger Jørgen Johansen, der er autoredder hos SOS Dansk Autohjælp, til TV SYD.

Ud over irritation og magtesløshed står Annette Nielsen nu tilbage med en udgift, hun helst havde været foruden.

- Jeg har jo en selvrisiko på, så det kommer til at koste mig. Det bliver en dyr fornøjelse, desværre, siger hun til TV SYD.

Mest sete på tvsyd.dk