TV der bevæger dig

Hvem kender disse tre røvere?

Syd- og Sønderjyllands Politi offentliggør nu billeder af tre maskerede røvere, som i forrige uge begik væbnet røveri mod Q8 på Storegade i Bramming.

00:34

De tre røvere er af udenlandsk herkomst. Kender du dem? (Foto: Q8 overvågningsvideo)

1 af 2

Med en kniv truede de sig til kassebeholdningen - og en tilfældig kunde blev truet til at aflevere sin pung og sin mobiltelefon.

Røveriet skete fredag den 4. januar kl. 20.35.

Af udenlandsk herkomst

Politiet håber, at nogen kan genkende røverne - selv om de er maskeret.

Røver A (til venstre på billedet) beskrives som 15-20 år, af udenlandsk herkomst, slank af bygning og ca. 160-170 cm. Han var iført en hvid hue, sort elefanthus, sort jakke, blå bukser og sorte Nike-sko med hvid sål.

Røver B (i midten) er også 15-20 år og af udenlandsk herkomst. Han er 160-170 cm høj og ligeledes slank. Han var iført en sort jakke med sort hætte og muligvis en sort elefanthus. Han bar grå joggingbukser og sorte Nike-sko.

Røver C (til højre) var - som de to andre - 15-20 år og udlænding. Han var lidt højere end de to andre, ca. 180-190 cm. Han var slank og var iført sort maskering, sort jake med hætte og en hvid brystlomme. Han bar grønlige bukser og sorte Nike-sko - med gule snørebånd og hvid sål.

Kender du noget til røveriet eller tror du, du måske ved, hvem en eller flere af røverne er, bedes du kontakte lokalpolitiet i Esbjerg på telefon 1-1-4.