TV der bevæger dig

Lars Frederiksen fortsætter som cheftræner i Team Esbjerg til 2019

Team Esbjerg har indgået en ny toårig aftale med cheftræner Lars Frederiksen, der i seneste sæson førte klubben til det første danske mesterskab og nu har kontrakt frem til 30. juni 2019.

Lars Frederiksen bliver som cheftræner for pigerne i Team Esbjerg frem til sommeren 2019.

Lars Frederiksen har været træner i Esbjerg siden sommeren 2011, og nu har han fået forlænget sin kontrakt frem til 2019. Det fortæller Team Esbjerg på klubbens hjemmeside

- Først og fremmest synes jeg, at jeg er et godt sted med gode værdier, gode folk i og omkring klubben samt stor opbakning fra by og publikum. Jeg kan ikke huske en dag, jeg ikke har haft lyst til at tage på arbejde i Team Esbjerg, og det er en væsentlig drivkraft for mig, siger Lars Frederiksen, der er 46 år. 

00:21

Lars Frederiksen glæder sig over forlængelse.

Luk video

 

- Først og fremmest synes jeg, at jeg er et godt sted med gode værdier, gode folk i og omkring klubben samt stor opbakning fra by og publikum. 

Lars Frederiksen, cheftræner, Team Esbjerg

 

Læs også Team Esbjerg fik god generalprøve til Champions League

Han kom i sommeren 2011 til klubben fra KIF Vejen, som han førte frem til at vinde bronzemedaljer i Dameligaen og nå finalen i EHF Cup. I Team Esbjerg har han været med i en lignende udvikling, der kulminerede med klubbens første sølvmedaljer i fjor og et dansk mesterskab i år. Lars Frederiksen blev i 2015 kåret som Årets Træner i Dameligaen.

Mere sport