Triumfen udeblev i Randers

Dobbelt up på Pusic-scoring var ikke nok til at sikre EfB point i Randers i Superligaen. Randers vandt 3-2 over Esbjerg.

De medrejste EfB-fans fik hurtigt noget at juble over, da Martin Pusic efter blot to minutters spil bragede EfB i front. Men føringen blev kortvarig for esbjergenserne, der et kvarter inde i kampen måtte se hjemmeholdet udligne. Det skriver Lars Johansen på EfBs hjemmeside.

Kronjydernes fysiske spil drillede esbjergenserne, der i perioder havde svært ved at få det spil frem, der kunne have sendt de tre point til vestkysten.

Det blev ikke til endnu en tidlig esbjergensisk scoring, da de to hold kom ud til anden halvleg. I stedet var det endnu en svensker, der nettede for kronjyderne. Foran 3-1 skruede hjemmeholdet ned for aggressiviteten og stillede sig mere afventende, mens det nu var op til esbjergenserne at få åbnet op for opgøret, der på det tidspunkt virkede til at være låst. Der kom dog spænding i opgøret igen, da Martin Pusic med sin anden scoring åbnede kampen med 11 minutter igen.

Udligningen blev efterfølgende jagtet, men trods næsten seks minutters tillægstid lykkedes det ikke for esbjergenserne at finde vejen til netmaskerne. Det lykkedes dermed for Randers at løbe med sejren for anden gang i denne sæson.