TV der bevæger dig

Fanøfærgen: Nu falder prisen til det halve

Der er godt nyt til de syd- og sønderjyder, der bruger Fanøfærgen.

Nu bliver det halvt så dyrt at sejle med Fanøfærgen mellem Esbjerg og Nordby. Foto: Sandra Rask Petersen

Allerede fra den 1. september kan syd- og sønderjyderne nyde godt af billigere billetter, når de skal sejle med Fanøfærgen mellem Esbjerg og Nordby. Ifølge rederiet bag Fanøfærgen, kan passagererne se frem til en prisnedsættelse på hele 53 %.

- Vi har snakket med Fanø Kommune, og udfra den snak er vi nået frem til den her løsning. Det betyder, at det vil blive langt billigere at tage færgen i foråret og i efteråret, siger Færgens salgs- og marketingchef, Lindy kjøller, til TV SYD.

Læs også Aarø-færgen har halveret priserne

Helt konkret betyder prisnedsættelserne, at en returbillet for en personbil nu kommer til at koste 195 kroner. Til sammenligning koster billetten nu mellem 300 og 415 kroner alt efter årstiden.

Campister kan se frem til en endnu større besparelse, fordi det nu bliver gratis at medbringe campingvogn på færgen både forår og efterår. Sidst men ikke mindst, kan færgens gæster nu også tage en cykel med helt uden beregning hele året rundt.

I følge rederiet, så vil prisnedsættelserne betyde, at Fanø får besøg af mange flere turister udenfor højsæsonen.

- Vi har meget stor forventning til at der kommer masser af turister. Vi er faktisk sikre på det. Fanø er en skjult perle i det danske ørige, og der er så mange muligheder for turister på Fanø, siger Lindy Kjøller til TV SYD.

I første omgang vil prisnedsættelserne vare fra 1. september til 1. december i år og igen fra midten af marts til midten af juni i 2017.

Mest sete på tvsyd.dk