TV der bevæger dig

Tag TV SYD med på farten

Med vores to apps får du den fulde TV SYD-oplevelse med artikler, videoer, nyhedsudsendelser og et væld af programmer og serier, som giver dig mange timers underholdning.

TV SYD Play

Nu er den her endelig. TV SYDs helt egen streaming-app, hvor du finder vores enorme udvalg af videoer, programmer..., serier, live-tv og nyhedsudsendelser om Syd- og Sønderjylland. Det hele er samlet i én app, som du kan bruge hvor som helst – og lige når du har tid.
TV SYD Play har selvfølgelig både Chromecast og AirPlay indbygget, så du også kan se indholdet på dit fjernsyn derhjemme.

Se mere

Nyheder

I vores nyhedsapp, som blot hedder TV SYD i din app-butik, bliver du dagen igennem opdateret på de vigtigste... og mest interessante historier fra Syd- og Sønderjylland. Udover nyhedsartikler og videoer, finder du også live-tv og dagens 19.30-udsendelse. Og du kan nemt sammensætte dit eget overblik over regionens nyheder ved at vælge de emner, der har din interesse.

Se mere

03:21

Play app - explainer

00:27

Sådan henter du TV SYD Play

Hjælp os med at gøre det bedre

Vores mission er at udvikle brugervenlige apps, som passer til dine behov. Derfor tager vi altid gerne imod feedback, ris, ros og idéer. Send os en mail på app@tvsyd.dk, eller brug formularen herunder. Hvis du oplever en fejl, så send gerne et skærmbillede med, så vi helt præcist kan se, hvad problemet er.

Rigtig god fornøjelse.