Beboere trætte af kæmpe vindmølletransporter på deres villavej

Kæmpe godstransporter kører dagligt gennem villavej. Beboerne efterlyser handling fra kommunen.

Det er ikke på alle villaveje, der kører godstransporter, der er lige så brede som vejen. Sådan er det ikke helt, men meget, meget tæt på næsten på Stensbækvej i Arnum i den vestlige ende af Haderslev Kommune.

Stensbækvej er otte meter og tres centimeter bred, og for enden af den ligger et industrikvarter med blandt andet virksomheden Dancoat, som maler vindmølleelementer. Og de bliver større og større.

Nu har Dancoat fået en ordre på at male vindmøllehuse, der er otte meter bredde. Så er der blot tredive centimeter tilbage på hver side af huset, når de store lastbiler triller dem ned af Stensbækvej. Hvis de kører akkurat midt på vejen.

Det er uholdbart, mener beboerne, og de efterlyser snarlig handling fra Haderslev Kommune.

- Vi har bedt om dialog med kommunen, men de har en evne til at være larmende tavse. Vi føler os svigtet af politikerne, De kan da ikke være sig selv bekendt, siger Mads Peter Ingemann Olesen, der bor på Stensbækvej.

- Tingene, de kører med på vores vej, bliver større og større, og der bliver flere og flere af dem, siger han.

quote

Vi føler os svigtet af politikerne, De kan da ikke være sig selv bekendt

Mads Peter Ingemann Olesen, beboer, Stensbækvej, Arnum.

Glade for alle arbejdspladser

En anden beboer på Stensbækvej, Bjarne Samuel Christensen, understreger over for TV SYD, at de er glade for hver en arbejdsplads i området, og i følge ham er fabrikken for enden af vejen, Dancoat, lige så kede af situationen, som de er, men tilføjer han,

- Vi venter på en løsning, som ikke inddrager Stensbækvej, den egner sig ikke til et industrieventyr. Hvis man vil have industri her i byen, så må politikerne lave den nødvendige infrastruktur, siger Bjarne Samuel Christensen.

i februar blev et planlagt udvalgsmøde om Stensbækvej ikke til noget, men formanden for Plan- og Miljøudvalget i Haderslev Kommune, Benny Bonde, Nye Borgerlige, oplyser, at sagen kommer på udvalgets møde den 12. april.