TV der bevæger dig

Ecco-arving vandt DM i dressur-ridning

Arvingen til Ecco-koncernen, Anna Kasprzak, fra Haderslev vandt søndag Dammarksmesterskabet i dressur på hesten Donnperignon ved Broholm Horseshow på Fyn.

Sølvet gik til den forsvarende mester, Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, mens Lone Bang Larsen fik bronze.

Med et kür-program til imponerende 81,90 procent i 3. afdeling af DM cementerede Anna Kasprzak og Donnperignon den føring, de havde haft siden første afdeling fredag, fottæller Dansk Ride Forbund.

Med en fantastisk kür af høj sværhedsgrad til tonerne af Phil Collins gav ekvipagen publikum en oplevelse i særklasse.

Donnperignon var overlegen i etter- og toer-changementerne, og med en passage med stor bæring og svævningsmoment imponerede det unikke samspil mellem hest og rytter dommere og dressurentusiaster på Broholm.

Samlet opnåede Anna Kasprzak og Donnperignon et resultat på 235,08 point og en Danmarksmestertitel.

- Det er bare så surrealistisk. Jeg havde håbet på top 3, men havde ikke i min vildeste fantasi drømt om det her, sagde en glad Anna Kasprzak efter præmieoverrækkelsen.

Hun fortæller, at hesten var super god og i godt humør.

- Vi har arbejdet meget med vores piaffe, og jeg syntes, at det bar frugt i denne weekend. Fredag havde vi en rigtig god tur, og lørdag var bare vores bedste ridt nogensinde ? det kunne ikke gøres bedre. Søndag var han en smule træt, men han kæmpede virkelig for det, og nu er vi Danmarksmestre. Jeg er bare så glad. Nu skal vi slappe en smule af, men så skal der også arbejdes. Det vigtigste er, at holde ham sund og glad og se fremad, understreger guldvinderen.

Anna Kasprzak er datter af ejerne af Ecco-koncernen med hovedsæde i Bredebro og Tønder.

Mere sport